torsdag 6 december 2007

Fick ett litet tips...

... från en klok (hrmph) yngling om att: och det var kanske det bästa på länge. Nu ler jag. Både utanpå och inuti. Gör detsamma vetja!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint du har julpyntat bloggen! Angående att gå ner tid säger jag lite snusförnuftigt: det är allas rättighet som anställd när man har barn upp till 8 år. Det vet du säkert. Hur som helst; jag jobbar 85%, tycker att det är helt perfekt! Ha en fin helg!

Marie - Med mina händer... sa...

Tackar, bugar och bockar. Lovely! :-)

Nybliven sa...

Emma: Ja, en liten hustomte kan väl aldrig vara fel... annars har jagg knappt "hunnit" få nån julstämning än så det gäller att tvinga sig på den så gott man kan...
Joo... tiden. Jag vill, och kommer, såklart att gå ner i tid så småningom. Problemet just nu är bara att det ju faktiskt är Ms tur att vara hemma på heltid då jag jobbar så det kanske är lite lagomt oekonomiskt att tappa en stor del av vår inkomst i detta skede... men i höst så!

Lily: ja ibland kan en liten flodhäst göra så mycket för välmåendet... Man skulle nog behöva minst en om dagen eller nåt sånt. Hoppas du mår bra och jag är ledsen för att jag inte orkar/hinner kommentera mera. Jag tänker på dig iaf! My commenting days will come (back)... ;-)Kram!