lördag 27 augusti 2011

I jakt på någon hungrig

Vi insåg, sent omsider, att vi nog tagit fram lite för mycket mat idag och försökte ragga rätt på någon som ville slippa laga egen mat så här en helt vanlig lördag. Vi fick faktiskt napp, precis som vi själva så är det kanske så att "alla andra" inte alltid har bestämda helgplaner fast man lätt tror det.
I alla fall så fick vår fixarlördag lite extra guldkant bara genom att addera några fler stolsplatser vid bordet och jag tänker varje gång att "så här borde vi göra oftare". Vilket lätt sätt att lyfta en kväll! Det måste ju faktiskt inte vara iniminstadetalj-planerad helkväll varje gång man står vid spisen, eller ja, i detta fall; vid ugnen. Middagssällskap är helt klart det enklaste, mest lättfixade nöjet!
Det känns bara inte lika enkelt i mitten av november att komma ihåg att någon ens vill gå ut i mörkret och kylan för att äta mat hos någon annan. Bäst att passa på medan man minns...

Upprätad kyl och frys och påbörjad fogning hann vi också med. Men det var precis.

2 kommentarer:

Annas resa sa...

Tack, tack för att vi fick komma! Vi sa också i bilen på väg hem att sånt här borde man göra oftare. Vi ger snart tillbaka ;)

Nybliven sa...

Tack, tack för att ni kom!!! Tänk bara hur mycket mat vi hade haft över annars... ;)
Oftare får bli mitt nya motto vad gäller mat och främmande. Nu har vi ingen ursäkt att inte kunna laga kulinariska delikatesshöjdare var och varannan helg längre... ;)

Trevligt lördagshäng på er!