onsdag 31 december 2008

Ett nytt försök...

Har skrivit två inlägg de senaste dagarna som jag lyckats fippla bort och sedan struntat i ( - tänk bara så mycket insiktsfullt ni missat!). Tänkte mig nu ett nytt försök med önskningar om ett GOTT NYTT ÅR till alla fina, rara, underbara!

Idag håller vi oss inne i stormvarningsblåsten - såsar runt i hängiga, mjuka kläder och dansar vilda danser till Smurfarna. Ungefär som resten av lovet sett ut alltså med undantag för att vi umgåtts lite mer och njutit av nypåfylld umgängesenergi och mersmak av goda vänners lekar och kloka huvuden. Det är verkligen überljuvligt att vara två vuxna hemma och ta hand om de två små fantastiskt fina och hjärtvärmande små barnen som trots allt tar ganska mycket tid när man är själv och blir en lätthanterlig trevlighet när man kan dela.

Krutdurken T vill hemskt gärna åka "bojass" (= madrass) hela tiden nu så nu tillbringar vi resten av dagen i böner till vädergudarna om klart och lagom kallt vinterväder med madrassåkning och varm choklad på renskinnet. Lite god mat ska vi förstås också hinna med för det är väl det som nyårsafton handlar om. Innerlig njutning med dom man älskar allra mest. Kanske åker sovrumsväggen ner av bara farten...

Kramar till alla och godhälsoönskande skålar från oss här vid vattnet! Ses på andra sidan...

HELT KLART DET BÄSTA MED 2008, alla kategorier:

Inga kommentarer: