tisdag 2 februari 2010

Troligt scenario: "Snökaos" Right y'are!

Nu tror jag att det möjligen börjar vara så att snälle herr Bore har missförstått något väsentligt och hamnat på inställning Istid i stället för Vinter. Snö är bra och fint på alla sätt och vis men när man måste skotta 3 decimeter om dagen blir man kanske aaaaningen less och skulle kunna tänka sig att skicka liemannen till Vinterkungshimlen pronto. Bara en sån liten sak som att ta sig till en fin närliggande småby för vänskapande för alla tre i hemmavarande familjen visade sig vara att trotsa döden. Blåsa bort, snöa över eller slungas av vägen; alla tre troliga alternativ hur livet i dag kunde ha avslutats.
Tack och lov fick vi i oss den gudomliga lunchen och hade en, som vanligt, trevlig stund och nu hoppas jag innerligt att snön slutar falla innan lördag då IKEA-tripp är inplanerad. Vill och behöver(!!) verkligen åka så vi kan få klädkammaren färdig nån gång! Börjar bli less på den charmiga gipsomgivning som råder utanför sovrummen...

Just nu en ganska harmonisk och lågtrotsande atmosfär i hemmet. Känns skönt. Skrikrösten är min tråkigaste och värsta och tyder på hård tålamodsprövning och slukar energi som inget annat. Och nu måste ju några kWh sparas och spenderas med spaden i hand.

Inga kommentarer: