onsdag 19 augusti 2009

Folk och folk

Nytt år, nytt folk att frottera sig med. Vissa må vara sådär hårda och torra som handdukar kan bli, vissa dammigt luddiga som kryper in i munnen och gör så att man måste spotta men så finns det ju såklart de där riktigt mjuka, sköna frottéerna som gör att man känner sig trevligt inlindad och som värmer sådär lite extra. Ni vet de där som gör jobbet kul och som gör att man längtar efter lättsamt kaffeprat, nödvändiga ventileringar och superidéer då man själv kört fast! De som lämnar ett varmt leende i ens mage och gör att das Arbeit känns som världens bästa ställe. HURRA för er och för alla de andra som får en att förstå den stora skillnaden mellan humor och hårdbrödsmulor i bh:n!

2 kommentarer:

M sa...

Hårdbröd! Ha, ha! Det försvinner lite hårdbröd nu efter september, men annan gammal skåpmat biter sig envist kvar. Sköna omskrivningar du använder dig av. Det blir ett spännande år, förhoppningsvis med mycket kaffe.

Nybliven sa...

Jag hoppas också på mycket kaffe men hittills verkar jag mest bara springa runt för att hinna visa på under i tid! Måste synkronisera fikapauser!