torsdag 11 mars 2010

En dag bland så många andra

Grötfrukost med påstudsfixat äppelmos. Mammaprat. Morgonfix. Kläder på. Sopa bron. Ut i bil. Tapetkonsultation. Verkstadsbesök med ej-vägledande halvljus. Storhandling med två fina barn. Umevän bland frukten. Stadslunch med världsbästa smågrisarna. Hem. Uppackning av varor. Trött kille i säng. Leksugen tjej i högsta snödrivorna. En återigen skottande moder. Breddande av infart. Svett. Massa klättrande lek i högar till höger och vänster. Snöänglar. Sparktur i ilfart. Vindruvsmellis på bron. Post med pensionsbesked. In. Eld. Sagostund. Kaffe. Planering av mat. Fantastiskt god asiatisk soppa på spisen. Bil till verkstan. Ljudbok. Middag. Vild familjedans till hårdrocksklassiker. Bolibompa. Ännu ett mammaprat. Läggning av barn. Långpromenad under stjärnklar himmel. Stretch. Dusch. Läsa ut bok. Surfa. Yoghurtnjut med honung och nötter. Börja på ny bok. Inget på tv. Té. Planera fredagsmiddag för 8. Surfa mera. I säng. Spikmatta och bok. Lite prat. Tankar på morgondag. Kärlek till livet. Godnatt.

Inte konstigt att dagarna går fort...

2 kommentarer:

M sa...

Beskriver det här en vanlig dag eller en ovanlig? Du har fullt upp i alla fall = )

Vild familjedans till hårdrocksklassiker gör man allt för sällan. Det ska jag tänka på.

Trevlig helg ♥

Nybliven sa...

Ganska vanlig. Är det inte verkstad och lunch på stan så är det andra äventyr. Poängen är att man nog ofta hinner med ganska mycket mer än vad man tänker under en dag. Att tiden flyger är inte underligt när man ser på det samlat.

Vild familjedans till det mesta är ett vinnande koncept här hemma. Alla skrattar hysteriskt och det blir sådär fint familjemysigt och kul för en stund. Inget bråk, inget bråttom. Kanske låtlista på Spotify a la "Familjedans" blir nästa...!?!

Hoppas ni med hade en fin helg! ♥