tisdag 29 januari 2008

Tisdagstitt

Bra dag idag. En enda lektion, massa småmåsten bortgjorda och roliga möten både hit och dit. Träffade en sån härlig personlighet idag också. Lustigt hur vissa personer påverkar en så mycket mer än andra. Och fascinerande hur vissa kan göra såna helpositiva intryck på bara 10 sekunder. Det här med personkemi är värt en djupare analys någon gång när intelligensen kommit tillbaka (efter småbarnsföräldraåren?).

Nu ska jag springa och lära mig hur man sätter upp en vägg eftersom vi ska göra det när som helst här hemma. Den slutgiltiga ritningen ligger och väntar på handelskraftighet och vi ska försöka börja småskaligt. En vägg nästa alltså. Ciao.

2 kommentarer:

Maria sa...

Personkemi...jag tror verkligen att det har med kemi eller iallafall med energier att göra. Har skrivit ett blogginlägg om det tidigare, men det har kjag inte publicerat ännu...

Nybliven sa...

Åh det är så fascinerande! Ibland är det som att man till och med kan känna det genom skriven text. Alltså - vissa bloggar till exempel - tilltalar ju en hur mycket som helst medan andra nästan får en att blir irriterad. Men ut med ditt inlägg så jag får läsa om din syn på det hela! Det är ju spännande hela vägen fram!