söndag 2 mars 2008

Söndagsinförjobbetångest

Ja så var då denna fantastiskt sköna vecka över. Det slår mig varje gång hur mycket man hinner här hemma när man är två lediga vuxna per vilt och livligt barn. Vi har hunnit riva ut den gamla, förfärliga inredningen i ett av husets rum; här har sågats, kofotats och rivits 5 lager tapet. Tapetavlagringen skedde däremot helt i onödan för mannen kom, när jag klöst färdigt, på att vi skulle riva bort hela de gamla skivorna bakom. Allt jobb förgäves alltså. Nåväl, lite terapi för en sliten själ var det nog allt ändå.
Förutom detta har vi inhandlat utrustning för grunduppfixning samt hunnit vara ute en hel massa med barnet, pulkan och den värmande vårsolen slash grillelden.
En liten firning av en fin, smart å rätt så fantastisk 30-åring har vi också lyxat till vardagen med.

Skönt värre med andra ord och nu återstår bara att längta till nästa ledighet, hela 13 arbetsdagar bort. Söndagsnjutningar till er alla.

2 kommentarer:

Annas resa sa...

Inget är som att ta få riva och slita lite och se resultat av det man gör - i motsats till att rätta, rätta skrivningar eller nåt annat dötrist. Hoppas det blir fint för er!

Nybliven sa...

Nej det känns verkligen SKÖNT att vi äntligen börjat! Måste bara se till att kaoset blir kortvarigt...

Rivning slår rättning med blåvalslängder faktiskt!

TACK förresten för dagens fantastiska present! Blev så överrumplad men OOH så himla gulligt av dig att tänka på mig!! Hjärtan!