måndag 14 juli 2008

Semesterdag #1

Nu semestrar vi på riktigt. Första dagen och vi har passat på att njuta av varenda liten solstråle. Först i båthamnen där vi tittade på båtar och kastade stenar i vattnet i vad som kändes som en oändlighet. Att kasta stenar i vattnet är numer bara roligt en liten stund medan vissa andra i familjen tyckte att det var roligt i minst en timme...

Sen grillade vi korv till lunch, somrigt och skönt i tryckande värme. Efter vilostund så cyklade vi iväg med mellispackning och hink och spade till närmsta playan och spenderade eftermiddagen där, plaskande och smaskande. Vid hemkomst ringde finaste, bästa, långväga vännen och nu är det så äntligen snart dags att ses igen efter ett helt års saknadshål och bara det lyfte dagen ytterligare en smula. Mysig middag på altanen och gårdspyssel avrundade så fint den första riktiga lediga familjedagen och nu väntar bara Sommartorpet och en kopp Chai i vuxet sällskap innan vi får se dagens slut.

I morgon väntar spännande, spännande, och häftig, grej. Kulkul. Pirrar lite faktiskt.

4 kommentarer:

Soffan sa...

Du är prisad!! Titta in hos mig!

Annas resa sa...

Så fin dag ni har haft! Och så blir man ju supernyfiken på vad som händer i morgon. Du måste blogga om det på direkten!!!!

Åsa sa...

Låter som en supertrevlig dag. Hoppas på många fler soliga sådana!

M sa...

Ha, ha! Jag känner igen det där med stenkastningen. Dessutom har mina barn en morfar som kan stå TIMMAR och kasta sten och med lika stort engagemang efter en lååång stund då man själv bara säger: ja, titta, plums.

Så spännande det lät med häftig grej!