fredag 21 september 2007

92% stolt!

Tittade in i ett kök och fick för mig att det här var ett mycket viktigt test att genomföra för den norrbottniga stolthetens skull. Och ser man på. Jag och Stig Strand spelar i samma norrlänningsliga. I topp såklart. Sa jag att jag älskar gröna skogar, lite folk, stora brasor, starka drinkar ;-) och lugn och ro...!?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Inte illa. Jag själv kan stoltsera med att jag är 94% norrländsk. Det måste ha varit dina tripper till de sydliga breddgraderna som har dragit ner dina procent. ;) Jag skyller på att jag nästan har blivit Malta-bo. (Har ju iallafall bott där i hela två veckor.)

Kan även meddela att honungsringlaren nu har kommit på posten. Nu är det bara tidningen och den efterlängtade kvalitets-telådan i det eminent vackra trädslaget ceder som jag väntar på, men skam den som ger sig. Den som väntar på något gott...

Ha det så gott i den otroligt värmande höstsolen.
/Norrlänningen och teambassadören numero uno som även hablo españa. (okej det sista var väl att ta i kanske ;))

Anonym sa...

Måste nog göra detta test som alla andra i familjen också gjort...:) Återkommer när jag fått min procentsats norrlänning...;)

Anonym sa...

Hmm, jag blev bara 80% norrlänning, kan det möjligen vara något fel på testet?

Har alltid trott att jag är en riktig norrlänning även om jag flyttat... Kanske dags att tänka om:)

Kajsa

Anonym sa...

92% blev det här också!

Anonym sa...

Jag är väl något av en skamfläck för släkten då eftersom jag bara nådde upp till futtiga 83%. Kan meddela att tidningen uteblir, du kommer istället att få en glasscheck, GB-glass till ett värde av 50 kr.

//Kusin vitamin

Nybliven sa...

Kajsa och Kusin: Vilka fläckar på solen ni visar er vara! Börjar va dags för surströmming, raggen och hembränt på dunk snart... ;-)

J: Buena suerte hispanohablante! Ingen låda än?? (De prioriterar ej jumbos... ihihihi)

Annis: Du, jag och Stig Strand. Ingen pjåkig skara finfolk...