tisdag 18 september 2007

Facebook

Det skrivs hejvilt om Facebook just nu. Det är It! Grejen man måste hålla på med. Gärna flera timmar om dagen. Men jag måste säga att jag inte riktigt fattar tjusningen. Lägga in några kort på sig själv och sen lägga till andra på sin kompislistan som gjort detsamma. Kul. Verkligen beroendeframkallande. Måste det ju vara. Att ha så många "kompisar" som möjligt med kort på i sin lista.

Poängen någon?

5 kommentarer:

Syster Salt sa...

I'm with you. Inget facebook för mig!

Marie - Med mina händer... sa...

Jag har testat men trodde jag var trög... förstod inte alls... Men om inte ens du förstår... ;-)
Kanske har jag (vi) vuxit ifrån att det är viktigt att vara med i innegänget, syns man finns man... osv. Känner inget behov av Facebook.

Däremot har jag ett starkt behov av att dela med mig av lite scrap-länkar som jag tror att du gillar. Såg ditt inlägg "det här är jag" och tänkte därför bomba dig med inspiration:

http://yvonnescrappar.blogspot.com/
http://augustisallehanda.blogspot.com/
http://miztyloveslife.blogspot.com/
http://kathis.blogg.se/
http://elsieflannigan.blogspot.com/
http://www.abeautifulmess.typepad.com/
http://fiffipysslar.blogspot.com/
http://luzinhavip.blogspot.com/index.html
http://www.acolorfulhouse.typepad.com/
http://mara-may.blogspot.com/
http://mugsyboo.blogspot.com/

Funkar det?

Nybliven sa...

SS (oj vilken förödande initial...): Nej eller hur. Jag önskar bara att jag kunde förstå hur det tänks kring fenomenet... Är vi för förståndiga eller vad? ;-D

Lily: Kanske har det med inne vs ute att göra men jag tycker det verkar vara större än så. Alla håller ju på. Men kanske att det ändå mest bottnar sig i detta då det blir till en tävling att ha flest face på sin lista. Alltså vara mest populär. Jag förstår det när man är 14 men sen fattar jag bara inte vad som är kul. Jag är väl trög helt enkelt. Önskar att någon kunde berätta för mig!

Scrapsidorna är däremot helt underbara! Så här i slutskedet av ledigheten känner jag äntligen att jag kanske skulle kunna starta upp något men nu finns det snart ingen tid. Så jag skjuter på det lite till. Men jag vet att jag skulle äääälska att hålla på så jag måste tat tag i det så småningom. Får inspireras av dig (och de andra pinglorna) så länge!

Camillas lockar sa...

Gick med i Facebook. Men inaktiverade kontot ganska snabbt. Kul, men tidsödande. Och tid är en bristvara nuförtiden!

Nybliven sa...

Camilla: Jag fattar fortfarande inte riktigt. Är det känslan av "flest vinner" som driver eller något annat? Känner mig trög och tantig men om det är som du säger att man lätt spenderar massa ovärderlig tid där så lägger jag definitivt ner redan innan jag ens försökt börja! Tid finns inte till övers.