fredag 13 juli 2007

O efterlängtade härlighet!!

Nu äntligen är det semester på riktigt. Man kanske skulle kunna tycka att jag ju faktiskt har semester hela tiden men det är inte riktigt samma sak när mannen inte är ledig. Allting blir minst dubbelt så mysigt när han också är hemma. Precis inkliven genom dörren med en ölsmakande puss på lager (öl och smörgåstårta sista dagen på jobbet - inte alkisvarning...) och nu känns det i magen. Semester. Det är alltså så här det känns. Båda två lediga på samma gång. Inget sommarjobb, inga inplanerade måsten. Ingenting. Ljuvliga semester!

Ikväll firar vi med thaimat och efterlängtade favvotrollisen Harry Potter på bio. I morgon en flaska läskande rosé i kvällssolen. För i morgon kommer solen att börja skina igen. Vi har ju semester. Tillsammans. För första gången. Någonsin. Sanna mina ord.

6 kommentarer:

Mari sa...

Du, det låter inte helt fel ... sa hon som snart ska cykla till jobbet en fredagskväll ; )

Marie - Med mina händer... sa...

Hoppas den blir underbar, er första bästa härligaste semester tillsammans! Vi har exakt samma känsla i magen ikväll - Robert börjar sin semester nu också! Kan livet bli bättre?
(ska vi skrivas vid en söndag om fyra veckor och beklaga oss över hur fort fyra veckor går? - Nä, vi skiter i det nu!)

Må solen lysa på er!

Kram från Marie

Nybliven sa...

Mari: Varken känns eller låter fel. Snarare helt rätt faktiskt. Konstigt bara hur den hellediga första semesterveckan plötsligt bokats upp med viktiga vänliga möten varje dag... Men ack! så roligt! *njuter*

Lily: Första bästa härligaste semestern har inletts på absolut bästa sätt. God mat, dryck, kärlek och vänner flödar i systemet. Livet leker!
Och visst kan vi skrivas om 4 veckor. Men bara om du vill bli illa påmind om att då har vi 2 veckors gemensam semester kvar att njuta av och ni har ingen... ;-)

Må solen lysa på er också! Jag har nämligen sett att ni har lite dåligt av den varan medan vi häruppe njuter av 20°-värme i skrivandets kvällsstund.

*Största semesterkramarna*

Åsa sa...

Då är det alltså därför solen skiner för fullt just nu. Tack ska ni ha!

Marie - Med mina händer... sa...

*håller för ögonen* Läste INTE att ni har så lång semester ihop. ;-)

Nybliven sa...

Åsa: Jo, vi är rätt så bra på det här med att styra vädergudar! Några beställningar till viktiga datum under semestern?

Lily: Nä jag vet. Det är rekord. Inte nog med att vi har semester för första gången tillsammans... den är lååång också. *vickar på höfterna i vild segerkänsladans* :-D