lördag 7 juli 2007

Sporadisk korrespondens

Ytterligare en liten paus i bloggandet. Känns som att det kommer att bli mer och mer sporadiskt nu under semestern. M har ju trots allt jobbat hela den här veckan vi varit i Ume så vem vet hur våra dagar kommer att se ut då han faktiskt är ledig på riktigt!? Säkert inte alltför mycket tid över som Nybliven. Med tanke på att vi funderar som bäst på lämpligt litet renoveringsprojekt där hemma i huset så kan det tänkas att vi måste lägga tiden på andra saker än internätandet. Hur konstigt det än kan låta... ;-)

Nu väntar bara sista vänliga besöket här i stan och sen bär det av hemåt igen. Hur kul och skönt det än har varit att ha minisemester med vännerna från förr så känns det dubbelt så härligt att komma hem igen. Det där med "hem ljuva hem..." är inte så dumt trots allt...
Och oj! vad det är tur att man inte alltid behöver residera i lägenhet under sommarens varma dagar för puh! så varmt och obekvämt det är! Trots att det har varit hur skönt som helst att ha "nåt eget" och inte behöva bo inpå alla andra glada resenärer. Länge leve egna huset!

Ses snart från hemdatorn då. Må väl så länge! Love.

Inga kommentarer: