måndag 16 juli 2007

Semesteraktiviteter del 1

Solen skiner och saker händer. Första underbart trevliga vänmötet "avklarat". Hela glada Umefamiljen med otroligt söta små bustroll grillade spett med oss igår och pratade om oviljan att någonsin återgå till jobbet efter vad som borde vara livets eviga semester. Sen kväll för lillsnuttan men intrycksbombarderingen är senaste innegrejen i vår familj. Hon sover så gott när hon är färdigfördagenstimulerad och inte måste avsluta dagen att nypa sin mamma hårt i brösten av uppdämd tristess.
Det var i alla fall trevligt värre och det är lustigt det där med att det ska till att man flyttar ifrån sina grannar för att man ska börja ses lite oftare. Gärna 20 mil eller så...
Det andra Umebesökarparet var mest på genomresa och kikade bara in en snabbis för att kolla om nya husinköpet var godkänt eller ej. Jag tror jag hörde något om Väl Godkänt så nu kan de gärna få komma igen. Så länge ingen klagar på det genomsmutsiga golvet som skapar svarta små barnfotsulor så är man hjärtligt välkommen!

Helgen började alltså på bästa sätt och nu njuter vi av allra första riktiga semesterdagen på 6 (!!) hela veckor. Vilken dröm! Men kanske lite press på oss att faktiskt hinna med n å g o t av alla våra tänkta projekt. Ja shit alltså. Nu måste jag göra nytta. Efter en lång och utdragen förstadagssemesterfrukost ska vi kanske ta och äntligen olja in vårt soldäck. Ska bara dricka lite kaffe först. Och en liiiten påtår. Och kanske kika liiiite i tidningen. Och dricka liiite kaffe till. (Ehrm. Hoppas i alla fall att M är jobbarsugen.)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var supertrevligt att ses och att få kika på erat fina hus! Tusen tack och hoppas vi ses snart igen. / Anna

Nybliven sa...

Very nice indeedy! Ni är såklart jättevälkomna whenever ni har vägarna förbi! Kul att ses (som alltid!) och trevlig fortsättning på semestern!