söndag 8 juli 2007

Snart så.

Trots att M har jobbat hela veckan så har det känts preciiis som semester. Värmebölja med ackompanjernade sol och skönt avslappnat umgänge i trädgår´n om dagarna. På kvällarna picknick på diverse badställen (för varmt mitt på dagen med bebisar i sällskapet) och middag på soliga uteserveringar på mysiga restauranger. Kall öl och mysprat. Den skönhärliga semesterfeelingen kamperade direkt i den där pirrgropen i magen och slog sig genast till ro med sin avstressande effekt på människosläktet.

Lite av en kalldusch blev det alltså när så regnet kom och vi plötsligt insåg att M faktiskt inte alls har lediga veckor på schemat förrän efter ännu en arbetsvecka. Vi tacklar denna nya söndagstråkiga insikt med en film, kall öl och snacks. Och nu när det ändå ska regna i veckan kanske det var klokt av honom att välja veckan efter som den riktiga ledighetsinledningen. Träsktrollet får nu trösta oss i längtan efter the Real Thing. (Det var ju det här med vår förkärlek för barnfilmer...)

2 kommentarer:

Soffan sa...

Låter härligt alltihopa! Uteserveringar och utflykter i vackervädret och träsktroll och snacks i gråvädret. Tur att du är flexibel!
Kram!

Nybliven sa...

Jo härligt har det minsann varit! Ni verkar inte ha haft det så pjåkigt ni heller... Hoppas på utlovade onsdagssolen så jag får sola lite själv också. Inte enbart passa barn i skuggan. Men allt har sin tid. Man kanske inte kan fixa barnvakt för att få bränna lite eget fläsk, va!? (Flexibilitet är mitt andra namn...) ;-D

Kram till er från oss!