söndag 17 februari 2008

Alltid redo!

Vi har inte b a r a romantiserat och snackat välbehövlig barnfri skit i helgen. Vi har gjort praktiska saker också (tro det eller ej...). Jag har äntligen tagit mig in till stan och köpt tyg till farfars gamla ramar. Jag älskar inte precis att gå på stan så därför har det dröjt typ ett år att få upp några tavlor i vardagsrummet. Men nu minsann. Nu har både tyger och förstoringar åkt upp i ett nafs. Så lätt det kan gå när man har fått prata vuxenspråk (vi lovade dyrt och heligt att inte föra barnälsklingen på tal under utevistelsen) i en hel kväll och med undantag för tre korta sekvenser höll vi det löftet på hallelujanska pricken...! Nypåfyllda vuxenenergier alltså.

Pappowicz fick dessutom order om att ta med sig motorsågen i utsiktsframtagarsyfte och nu är vi ett rätt så snårigt rönnträd fattigare men flera meter vattnig utsikt rikare. Tänk så fint när det där gröna börjar komma tillbaka igen!

Sen har vi förstås skottat fram grillplatsen inför stundande sportig vecka och har dessutom gjort upp en eld för att se att det fortfarande funkar. Och ja. Eldar kan fortfarande brinna i vår bästa utemöbel. Njutit hade vi förstås också gjort om det inte varit för det att lilla T:et har ont i munnen och bara grinade och ville in. I alla fall. Om ni vill grilla lite, eller bara elda och titta på det frusna vattnet - kom till oss, här är vi ytterst redo för mesta favoriten vårvintern!

2 kommentarer:

Annas resa sa...

Vilken trevlig helg ni verkar ha haft! Fina tavlor och gullig dotter.

Nybliven sa...

Trevlig helg, fina tavlor (särskilt en) och en särdeles gullig dotter. Världens bästa och finaste vågar jag lugnt påstå! ;-) Finns det fler?