söndag 10 februari 2008

Days of our lives

Allt medan min kille gör kvällstoalett så tänkte jag passa på att skriva hur bra min helg har varit. :-D
Som vanligt trött fredag med tunga ögon i soffan. Barnet sov till 8.30 på ljuva lördagmorgon och vi åt lång frukost till ljudet av en babblande ljudexperimenterare. Åkte sen till mor och far för att premiärsitta ute och elda dagen lång. Och ok. En och annan korv slank ner där bredvid glödhärden. Ursmaskig älgköttsmiddag med rödvin och lite melodifestivalsfirande med många kastade glåpord, för vem kan påstå att det spelades bra musik under lördagkvällen på ettan? Och framför allt; vem kan förstå hur i hela världen Christer Sjögren kan vara en populär svensk artist? Pinsamt värre tycker jag och känner ord som patetisk, slajmig och aningen gubbsjuk komma närmast till ords.

Sen kastade vi oss såklart i säng så fort vi bara hann för att extranjuta av barnvakande morföräldrar och äntligen få strunta i eventuell nattgråt och tidig morgon. Såklart passade hon då på att sova hela natten till 8.30, den lilla och straffade inte de snälla som tagit på sig uppgiften alls.
Sovmorgon. Korvlunch. Skidåkning (på TV, inte live tyvärr. det vore för bra för att vara sant). Flickebarnsunderhållning. Massa, massa tråkig (men ack så skön bortgjord!) rättning. Förberedelse för missnöjda lönesamtalet. Och så en film på det. Med mörk choklad och kaffe som avslutande helgdoftande lyx.

O ljuva veckoslut - kom snart tillbaka!

2 kommentarer:

hem ljuva hem- helena sa...

Låter som ni haft en riktigt härlig helg! (-:
Håller med om att Sjögren är riktigt slajmig, eller "fronelig" på bonska är nog ett ännu bättre ord!

Nybliven sa...

Åh ja! Superhärlig. Om det bara hade kunnat vara sånt väder som igår och idag fm... mer sol till helgfirande folket!