torsdag 19 mars 2009

Senaste tidens bus

Fortsatt fullt upp med massa kul. I fredags var vi på mysig lunch hos äldsta vännen - en sån där som har funnits till och från i ens liv sen man föddes, som man blir glad av och som berikar ens liv trots att man ses så sällan. Trevligt som vanligt med andra ord!
Middagen slapp vi också böka fram på vårt bord då mor och far bjöd på lyxig fläskfilé och perfekt fredagssällskap. Lika skönt och uppskattat varje gång - tänk om alla fick ha så fina föräldrar som jag och min bror - så bra värld vi skulle ha, en gnutta galen måhända men bra och varm!

Fullt upp med spackling och slipning på hemmaplan med resultatet grå dammig hinna på ALLT här hemma, inte minst oss själva och ännu större städbehov är mindre kul och bra. Ett oändligt slit det där med spackling då man är icke-proffs. Söndag finväder och vi unnade oss åtminstone att bli bortbjudna på utelunch hos grannen och andas dammfri lunch en liten stund. Fantastiskt trevliga människor det där. Efter en stunds skön avkoppling i solen till ljudet av tre trotsglada 2-åringar slipade vi sen färdigt och grät en skvätt av lättnad att det äntligen är över (tills det är dags för nästa rums ansiktslyftning vill säga...)! Till ämnet trots bör tilläggas att lillfia varit änglalik de senaste dagarna - som om hon känt på sig att jag varit lite extra sliten. Vilken drömflicka alltså! Man måste nästan tugga lite på henne för att hon är så skön å fin å go' å rolig!

Årets första riktiga vårvecka har sen spenderats utomhus med föräldralediga vännen som är guld värd och gör vardagen så mycket roligare! Pulkäventyr till höger och vänster och mat ute på elden gör mammalivet fulländat. Och just nu behövs det verkligen för lillkillen sover dåligt och jag är DÖÖÖtrött men med nåt att göra och någon att göra det med så kan jag skjuta bort det trötta och krascha lite senare i stället.
Synd bara att bästa och finaste mannen blir offer för alltför frekventa irritationsutbrott pga urladdat batteri då kvällen kommer. Puss och förlåt.

En vecka värd att minnas alltså. Nu återstår bara återhämtning efter snabbmålning av taket och en sista energihämtning för middag och sen är det helg igen. Gee whiz.

Inga kommentarer: