måndag 30 mars 2009

Tapetserarrygg

Idag smärtar nacke och rygg efter helgens (äntligen!) färdigtapetserade sovrum nummer två. Att tilläggas bör att det var ett mycket varmt ställe under jord att få till de där kanterna som vi sett i våra visioner för de två sovrum som just nu är under konstruktion. Vi tänkte att det skulle vara snyggt med takfärg några centimeter ner på väggen, ja, för att "höja taket" och "skapa rymd" och allt sånt där men GUBEVARS så mycket jobb det blev. Inte en rak, vinkelrät vägg så långt öga når och vi har svettats, svurit och bråkat om vartannat för att få tapeterna att mötas på samma höjd. Inget gick riktigt vår väg som orutinerade; en tålamodslös och en millimeterpillare. Men till slut - efter flera veckors förarbete sitter nu tapeterna på plats och idag går jag mest omkring och känner mig nöjd och vill titta in i rummet lite titt som tätt för att beskåda vårt mästerverk ;-D

Bäst av allt är att vi nu slipper uppta hela vardagsrummet med vår dubbelsäng och nu bara inkräktar på lille Ms nya boendeyta, men han ska ju ändå kampera ihop med oss ett tag till så han verkar inte lida nämnvärt. (Nattamaten verkar vara alldeles för god än så länge.)
JIHOO för oss och för våra föräldrar som ställt upp och barnvaktat så vi kunnat jobba ibland!! Här kommer ett litet smakprov för De Nyfikna:

2 kommentarer:

M sa...

Snyyygt! Först tänkte jag: "Vilka konstiga vinklar..." Jag är ett sånt där pucko som behöver en text som säger att bilden är ett montage. = ) Jag kan också tillägga att jag är väldigt väldigt trött och förvirrad just nu.

Vi gör om i kontoret hemma nu. De tapeterna sitter för de är fastgrälade. Vi brukar hamna där när vi är hungriga och vill få saker gjorda. På lördag är det således dags igen.

Nybliven sa...

Fastgrälat är bra. Skiten måste ur en på nåt vis.. :-D

Lycka till med tillfixning men se för allt i världen till att äta först! Här hemma blir det ett smärre världskrig om vi gör nåt utan mat i magen - funkar nog illa nyäten... ;-) Ni kanske dock är bättre på att samförstå och vara ömma älskande än vad vi är... Viel glück!