fredag 10 augusti 2007

PS.

Kan man möjligen förstå att jag känner mig helt utsliten och slut i huvet efter ett gäng hårda dagar med fullt ös i solen. Bad, bryggbygge, kökssoffsfix, fullt-ösig bebis, allmänt kaos och HETTA. Förödande för en mammaledighetsskyddad hjärna. Och jag som börjar jobba på måndag. Kan kanske erbjuda kollegorna smickrande Simpsonporträtt av dem själva för att förmildra den bistra sanningen något!?

4 kommentarer:

Soffan sa...

Men ska du jobba på måndag??? Jag trodde att du skulle vänta några veckor till...

Nybliven sa...

Jo, jag ska det. Det är bara en välbehövlig mjukstart liksom. Ska jobba denna vecka + måndag då jag får träffa de nya och sen går jag på ledighet igen. Känns skönt att det är så det ligger till - annars vet jag inte om jag hade pallat. Jag är inte mentalt förberedd på jobb på riktigt ännu... 7 veckor till sen blir det allvar. (Känner precis som dig i ditt senaste inlägg!) No more mama. :-(

Anonym sa...

Heja mamman...du ska se att det blir skönt att komma på jobbet!;)

Nybliven sa...

Jo jobbet är skönt men bebisbarnet är fortfarande skönare. Bara 10 månader gammal är jag inte riktigt redo att lämna det lilla livet än. Trots att det är till hennes mycket pålitlige pappa.
Kul dock med några stimulerande dagar med diskussionsglada kollegor så här och vidare vetskap om ytterligare ledighet fr o m nästa vecka. Som en andra semester på nåt vis!