tisdag 13 februari 2007

Den Senaste Skissen

Åh, vad vi funderar hur vårt hus ska se ut när det blir stort! Eftersom att alla ingrepp går in i varann och inte är av de mindre slagen så är det förstås fortfarande bara fråga om spån som säkert hinner ändras tusen gånger till innan det blir dags. Men vi har inte varit helt nöjda med våra tidigare tankar och i fredags då M ropade "Heureka!" kände jag på mig att det var nåt bra i görningen. Mycket riktigt. Han hade helt tänkt om och ändrat planlösningen till, vad som just nu verkar vara, det bättre! Han satte sig och CAD:dade upp huset och tankarna blev än mer levande och bra-verkande! Så nu längtar vi bara till den dagen vi har råd att börja. Men va´ bra det är att "bo in sig" och fundera innan man sätter igång. Så här ser iaf den senaste skissen av det lilla huset på udden ut:

Några tankar eller goda förslag kring sånt som vi borde tänka på??

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Du får det att låta så himla mysigt och härligt att vara mamma. :)
Ni ska alltså ha entrén så man kommer in i sovdelen av huset? Kan det inte bli lite "oroligt" om barnen har gått och lagt sig o så får ni främmande som tex sparkar av sig skorna alldeles utanför sovrumsdörren? Bara en tanke jag fick. Men annars så ser det hur bra ut som helst.
Hade egentligen inte tänkt att komma hem nå före praktiken börjar 19/3 och D hade väl inte tänkt att komma hem nå före påsk (antar att han då vill hem och äta påskmiddag ;)).
Annars går allt sin stilla lunk här. Både jag och "the Worldsavior" har det väldigt lugnt nu med skolan. På både gott och ont. Det är ju hemskt skönt men man blir ju så lat.
Ha det bra och pussa knytet från oss. Kramar från mr.WoW och ms.WoW-änkan.

Nybliven sa...

Klok tanke! Vi får väl säga att vi räknar med barn som sover som stenar men så tur har man kanske inte alltid... ska ta med det i beräkningen till nästa planskiss! :)
Ge mr WoW en spark i baken och uppmana till promenad isf datalöjl - ni kan ju alltid komma och hälsa på för att komma ifrån bekväma känslor i Ume! T kramar tillbaka!

Nybliven sa...

... förresten så ÄR det så himla mysigt och härligt att vara mamma!!! Det är inte bara som det låter. Ibland är jag hypertrött men då är T oftast också det och då sover vi lite och sen tycker vi om varann igen! ;-) Mammalivet är underbart - saknar Umeå-umgängeskretsen bara! Men snart kanske nån trevlig Pitemamma dyker upp på min bro...