fredag 23 februari 2007

Grattis J-girl!


Vi tänker på dig i februarikylan och hoppas att du får en fantastisk födelsedag!! Nu ses vi väl ändå snart!?! Stora kramar från Forum-folket :-D Nu ska jag ta hand om svärföräldrarna och kanske ta mig till affären för en handling... Trevlig helg på er alla!!!
Foto: Privat montage med bilder från Aftonbladet (choklad och cyklist)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha... du fick till och med in Martin Stenmark. Tror jag måste ta o kontakta hans "people" snart, väntar ju fortfarande på hans skiva... ;)
Min födelsedag firades med begravning. Man ska inte ha det alltför glatt och trevligt på ens stora dag. Åkte fram o tillbaka till Öjebyn igår så jag var redigt trött när jag kom hem 20:30. Såg "Ya-Ya flickornas hemlighet" på ettan innan jag tog bort tändstickorna som höll uppe mina ögonlock och gick till sängs.
Ikväll blir det nog däremot middag med David på nåt trevligt ställe i stan. (Vi firar ju även 5-års jubileum) Funderar på att gå på Lottas eller Tapas eller Invito eller... finns många trevliga ställen. Det slutar väl med att vi sitter på Max eller Subway ;) Men först måste jag väl ta tag i de lite mer kvinnliga sysslorna, dvs. byta förgasarmembran i volvon så vi tar oss nånstans med bilen ikväll.
Ha det bra och hälsa din för närvarande stoora familj.
Ps. vi har inte glömt bort er utan ni kommer nog att få stå som värdpar åt ett par långväga gäster från söder nån gång här framöver...

Nybliven sa...

Det låter bra det! Ska bli spännande att äntligen få lyssna på den där fantastiska förförarskivan!! :-)
Och nej, det är klart. Födelsedagar är ju inte till för att roa sig på, man måste förstås ha lite tråkigt också... jag hoppas att middagsfirandet vägde upp begravningssörjandet! Nu ska värdparet packa ihop sina pinaler och masa sig iväg på babysimsavslutning. Simma lugnt! Kram /Vi