torsdag 15 mars 2007

I denna ljuva våretid!

Ååååh, vilken härlig dag idag! En massa grader varmt, solen värmer och allt känns så bra och fint. Dagens föräldragruppsträff var nämligen mycket trevlig. Vi pratade (inte så mycket om) sömn och en del annat men det roligaste vi pratade om var att vi var 4 byamammor som gärna ville gå på date nästa vecka. Det känns precis som när man var högstadiekär i någon och råkade utbyta blickar i korridoren - lite pirrigt och med stor risk för att rodna. Är det till det här man reduceras ner när man inte har en välkänd umgängeskrets att ta till när det kniper? Vilken energikrävande aktivitet det är att lära känna nya människor! Puh!
Just på grund av detta har jag bestämt mig för att lifta med Pite Havsbad- kursgåarvännen som ska hem till Umeå i eftermiddag (närsomhelst nu faktiskt). Känns så skönt att få umgås lite under andra premisser, det vill säga att man kan vara sig själv och inte måste treva sig fram i undersökande syfte för att lista ut hur de nya människorna man omgett sig med är och om de har den där sjuka humorn som man själv blivit förärad. Så därför gulle-Vickis så längtar jag extramycket till i kväll, till lättsamma, roliga men ack så djuplodande samtal och minnen från ett inhägnat industriområde i Leeds.


Nu njuter jag av att våren verkar ha kommit (men man brukar ju bli lurad varje år då det kommer 4 decimeter snö i slutet av mars efter lång, hoppfull tiningsperiod) och ska dricka lite kaffe till ljudet av smältande snö och dropp från taket.

Inga kommentarer: