söndag 4 mars 2007

Med solen återvänder livet!

ÅåÅÅåÅååååÅå så härligt det är såna här helger när man känner att ljuset och våren kommer runt knuten! Jag vet att man blir lurad i förtid varje år (det kommer alltid ett och annat bakslag) men det är så WOW när dagarna plötsligt bjuder på sol som värmer och livslust som glöder igen! Man glömmer varje år bort hur instängda vi svenskar är under vinterhalvåret och hur dvalaliknande vår tillvaro är men så PLÖTSLIGT kommer man ihåg att det finns en värld utanför också. Den har vi upptäckt i helgen i sol som värmde upp kinderna och med årets första grillade korv som värmde upp sinnet. Vårt mys kan nog bäst illustreras med bilder och jag önskar att alla runtom i landet och världen har haft det lika härligt i helgens vårvinterväder som vi! Cheerio från de stövellösa!



Foto: Privat kollage

1 kommentar:

Anonym sa...

Ååhhh, vad härligt ni ser ut att ha haft det. Å vilken cooling till tjej ni har. :)
Vi i Umeå längtar tills vi också får dyka ner i grillkorgen och hämta upp allehanda godsaker, som t.ex ostkorven, schorizon (stavning?), bostongurka...etc.
Jag har jobbat hela helgen, men vad gör det när man kan grilla korv och sitta ute på isen o sola och samtidigt få betalt. Måste säga att det är ett riktigt toppenjobb ibland. ;)
Här är det bara bra. Vi (läs jag) har börjat prata hund igen. Det svåra är bara att komma överens om en trevlig ras. Så det lär väl ta nåt år innan vi riktigt kommer till skott, vi kan båda vara rätt så tjuriga och envisa (eller iallafall D som inte vill inse staffens skönhet ;)).
Ha det så bra, kram.