tisdag 26 juni 2007

Det är mycket nu...

Bland alla picknickar, utepysslingar, familjefikan, bebisbarnaktiviteter och fiskmiddagar hinner jag inte så mycket mer än just bara det. Orken är slut på kvällarna och bloggen har återigen fått ta en liten ofrivillig paus. Men jag är snart tillbaka. Med en massa bra saker att säga om livet. Så hav förtröstan och minns att den som väntar på nåt gott...! ;-P
Nu ska här mördas i Midsomer. Sommaren är mordens högtid. S-S-S-S-S... *Hannibal Lector-läte*

5 kommentarer:

Cissi sa...

Jag ser ju att du åxå har fullt upp... kanske får ta kaffedate nästa vecka??? Jag har alla kvällar inbokade denna vecka. Phu... Snart semester!!! Ses & hörs!

Anonym sa...

Jag längtar förväntansfullt på dina kloka insikter och allt möjligt. Hoppas att du hinner njuta lite också...

Kajsa

Åsa sa...

Det ÄR svårare att hitta bloggtid på sommaren. Vilken tur att det verkar gälla oss alla, vi får komma tillbaka med nya friska tag. Ha det gott!

Soffan sa...

Jo, tyvärr är det nog som du säger. Tiden rinner mellan fingrarna. Och du... tänk till hösten när vi är yrkesarbetande karriärskvinnor med långa naglar och dräkt. Hur ska man då hinna blogga???

Nybliven sa...

Cissi: kaffepaus efter den slutliga hetsen. Låter som en hit! Vi andas ut och sveper kaffetåren för att lugna nerverna... ;-)

Kajsa: Såklart jag hinner njuta också. Är ju lite van mammabubbletempot nu och när det blir lite extra så blir det mycket extra... Men det där med "allt möjligt" återkommer. Insikterna låter vänta på sig.

Åsa: Lite tid sanna dina ord. Lite svårsurfat nu när alla går på halvfart och inte bloggar så ofta. Mitt beroende då?

Soffan: Mellan manikyren och spat tänker du? De fantastiska konferenserna? Ojoj. Vet inte. Bärbar dator på arbetslagsträffarna?