fredag 29 juni 2007

Med grus i ögonen och gräs under skorna


Idag förbereder jag och lilltjejen oss på mängder av rolig idrott. Den stora fotbollsfestivalen har nämligen kommit till stan och jag har två små kusiner som fortfarande håller sig inom åldersramarna för att få vara med. Jag älskar att gå på fotboll. Fotboll på sommaren är som snö på vintern. Nåja, nästan i alla fall. Och nu var det länge sen det fotbollades. Ska bli så mysigt så. Ts första stora sporthändelse i livet. Snart är det hennes tur... (? *hoppas hennes fotbollsfantastmamma*). Det verkar till och med som att himlen kanske tänker spricka upp och släppa igenom lite solljus dagen till ära. Lovelydaylovelydaylovelyday-LOVElyday.

4 kommentarer:

Camillas lockar sa...

Fotbollsfestival!!? Låter... eh... spännande... ;-) Fast mysigt att vara ute och hålla igång med aktiviteter förstås :-)
/Icke fotbollfan

Nybliven sa...

Men de är ju så sööööta. Matcherna där hela laget springer unisont efter bollen går inte av för hackor... Det är så skönt att vara ute, surra med såna man känner och samtidigt få en rejäl dos heja-spänning.

Peo verkar ju bli fotbollskung. Då får du se hur fab det är! :-)

Anonym sa...

Å det är många som ska vara på (är?) på den festivalen? Flera bloggare (hmmm minns ju inte vilka ...) som skriver om den :D

Nybliven sa...

Jo det är en hel del folk i farten... Näst störst efter Gothiacupen så det är ett fasligt bestyr. Hade glömt hur jobbigt oframkomlig trafiken blir. Och hur kaosigt det blir i affärer och på gator. Kul om man är fotbollsunge men ändå lite skönt när det är över...