fredag 11 maj 2007

TGIF!

Bästa dagen på veckan. Inte ens vädret kan slå ned mig idag. Jag laddar för en galet massa helgaktiviteter. Men först: lunchmatning av hungrig bebis och storstädning av smutsigt hus. Vill inte att T ska behöva sniffa mer damm nu där nere på golvnivå.
Sedan: champagne och chokladdoppade jordgubbar iklädd negligé och rosafluffiga tofflor. (Inte så troligt kanske men det vore ett ypperligt sätt att avsluta en bra vecka!)

5 kommentarer:

Marie - Med mina händer... sa...

:-D Ha en härlig helg!!!

Nybliven sa...

Åh, detsamma!! Efter en blöt promenad med kall näsa som efterföljd känner jag mig nu uppiggad så till den milda grad att städningen går av bara farten. Pausar bara här en stund då golvet torkar. Inte så pjåkigt, va!?!

En sak till: njut i fulla drag av att bo i Skåne tjejen! Norrbotten är verkligen halvvintrigt just nu = inte kul...

Marie - Med mina händer... sa...

Så hurtig du är!!! *imponerad* Kanske smittar det av sig om jag slickar skärmen?!! ;-)
Skånevädret är inte heller kul i dag - regnigt och ruggigt... mest så att du inte går och är allt för avundsjuk.

Nej, nu ska jag gå till affären och handla så jag kan ha ett chokladdoftande hus när familjen kommer hem - Mississippi mud pie!!! :-P Fast du har kanske förätit dig på den? :-D

Tack för att du får mig att le!!

Cissi sa...

Låter som en helt fantastisk fredagskväll! Hoppas vi ses imorgon :-D

Nybliven sa...

Lily: Leenden är något jag så gärna bjuder på om jag kan. Ännu roligare vore förstås att le tillsammans men det kanske funkar vid varsin dataskärm me!
Tack förresten för avdramatiserandet av Skånebilden som en nästan tropisk sådan. Det värmer ända in i hjärteroten att ni också har regn och rusk i dag... ;-D
Och förätit mig? Knappast. Skulle gärna ha en till inom räckhåll varje dag men det går ju rakt inte för då kan jag ju aldrig ha några byxor igen... *avis på mud pie i magen isf på solskenet*

Cissi: Jag hoppas också att vi ses i morgon! För fler detaljer se kommentarer i ditt senaste inlägg! Trevlig firmafest på dig! (Och om du nu skulle bli osocialtbar bakis i morgon så går jag inte under vid ev. inställning. Då tar vi rain check (stavas det verkligen så??) nån annan gång!!