måndag 21 maj 2007

Vill resa mera!

Efter en titt inne hos Camilla blev jag inspirerad. Har ju inte sett ens en hundradel av allt jag vill här i världen ännu. Och då har jag ändå rest en del. Men 8% av världens länder... det var ju rent patetiskt. Här ska smidas reseplaner!










6 kommentarer:

Cissi sa...

Ååååå jag vill åxå resa, jag hade bara besökt 5%... Nu skäms jag nästan, inför världen alltså, men det är ju det här med pengarna som ställer till det. Synd. Måste skaffa en rik kille! Japp så får det bli.

Nybliven sa...

Rika killar är helt klart underskattade. Var hittar man en? Och kan man ha honom på sidan om sin vanliga? Som en extra cash reserve när kontot är tomt tänker jag.
Finns det verkligen ingen Mr Hilton som dras just till norrbottniska smultrontöser? :-D

Anonym sa...

Det borde väl finnas. Du får googla eller kolla på blocket eller tradera! Klart man måste kunna ha en på sidan om, det måste ju gagna alla inblandade..? Hoppas vi kan ses snart igen!

Nybliven sa...

Hahaha. Tradera får det bli. Rik man till lägstbjudande låter som en hisnande rolig tanke!

Vi kanske borde ses för att diskutera strategier!? Jag är fri whenever! Kanske kan trilla in på en kopp något nån dag? Eller kvällsprommis? Eller annan kul aktivitet? Har inte så stora krav på underhållning nuförtiden. När jag tänker efter har jag nog alltid varit extremt lättroad faktiskt så jag är med på det mesta. Förutom långtradare då förstås... där går gränsen!! ;-D

Anonym sa...

Vilken rolig grej, det där med kartan! Min pappa som inte alls är så intresserad av internet blev helt plötsligt eld och lågor.

Som lärare måste jag säga att den var väldigt pedagogisk...

Kajsa

Nybliven sa...

Kul att det går att engagera även den bistraste gamle antisurfare! ;-)

Pedagogvärdet hade jag ärligt talat inte ens funderat på. Så inne i gemet är jag just nu...